Echipamentul adecvat in sala de forta

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

E bine să vezi că tot mai mulți tineri aleg să facă mișcare în sălile de sport. Fiind poate începător, s-ar putea să te întrebi care ar fi echipamentul potrivit în sala de sport. Ce să conțină geanta când te pregătești pentru antrenament?

Alege-ți o pereche de pantaloni care iți permit să faci mișcări de tot felul – de la fandări, la aplecări – fără să te incomodeze.

Un maiou, dacă te simți confortabil cu el, sau un tricou și acestea să nu fie foarte strâmte și să iți permită să te miști și să respiri ușor.

O pereche de adidasi pentru sport, cât mai simpli cu atât mai bine. Să fie comozi, să permită piciorului să se miște usor. Dacă ai probleme cu gleznele, ai glezne mai slabe, poți opta pentru o pereche de adidași tip ghete, care iți susțin și gleznele. Iti recomand o pereche de adidași cu talpa mai rigidă, mai ales atunci când vrei să faci genuflexiuni sau îndreptări, deoarece o talpă mai rigidă iți oferă un echilibru static mai mare.

Cu toate că vine vremea caldă, nu vă recomand, în niciun caz, să intrați în sala de sport și să vă antrenați în sandale sau șlapi. Din păcate, am văzut și astfel de cazuri și nu vă recomand, deoarece vă puteți accidenta foarte usor.

Un alt articol important ce nu trebuie să lipsească din geantă este prosopul! Unii transpiră mai mult, alții mai puțin și nu e igienic să ne punem nici noi, dar nici alții în urma noastră pe un aparat plin de transpirație.

Apoi, în timpul antrenamentului trebuie să fii bine hidratat. Deci sticla de apă nu trebuie să lipseasca.
Hidratarea din timpul antrenamentului este importantă, deoarece vei avea o mai bună pompare, vei introduce mai mulți nutrienți în mușchi și vei elimina mai repede acidul lactic. Acum sunt sticle speciale pentru sală.

Dacă aveți probleme cu spatele sau chiar preventiv, este recomandat să purtați o centura când faceti antrenamente grele, care solicită lombarii, cum ar fi genuflexiuni, ramat cu bara sau gantere…

La fel, puteți utiliza legături pentru încheietura mâinii sau chingi pentru o priză mai bună la anumite antrenamente.

Și, nu în ultimul rând, shaker-ul cu proteina de după antrenament, asta pentru cei ce administrează suplimente alimentare sub formă de concentrate proteice sau gainere.

Și nu uitați! Pentru rezultate maxime, trebuie să vă antrenați, să vă odihniti și să mâncați corespunzator!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Pe aceasi tema